Για γέλια και για κλάματα οι εκλογές για τη δημογεροντία στο χωριό Δρυμάδες

Για γέλια και για κλάματα οι εκλογές για τη δημογεροντία στο χωριό Δρυμάδες

Το στρατόπεδο των Σοσιαλιστών συνεχίζει τις παρανομίες...

Το δημαρχείο Χιμάρας οργάνωσε εκλογές για την ανάδειξη νέας δημογεροντίας στο χωριό Δρυμάδες. Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια πριν μερικές εβδομάδες, αυτή τη φορά επιστρατεύτηκαν δυνάμεις της κρατικής και δημοτικής αστυνομίας για περιφρούρηση ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οι κάτοικοι του χωριού αντιδρούν στην εκ νέου υποψηφιότητα του παλιού δημογέροντα Αλέξη Μάρκου, στενού συνεργάτη του ηττημένου «διορισμένου» δημάρχου Γκόρου και γνωστού για υποθέσεις πλαστογραφίας τίτλων ιδιοκτησίας στο χωριό. Ο Μάρκος, έχει ήδη εκτίσει δύο τετραετίες στη θέση του δημογέροντα και σύμφωνα με την αλβανικό εκλογικό νόμο δεν έχει δικαίωμα για τρίτη θητεία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρόλο που η δημοτική σύμβουλος που εκπροσωπούσε την αντιπολίτευση στην εφορευτική επιτροπή αρνήθηκε να συμμετάσχει.

Οι ψηφοφόροι της αντιπολίτευσης απείχαν από την διαδικασία ως ένδειξη διαμαρτυρίας και το τελικό αποτέλεσμα έβγαλε νικητή τον Αλέξη Μάρκο. Θα εφαρμοστεί άραγε ο εκλογικός νόμος σε αυτή την περίπτωση; ή η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είναι απασχολημένη;


...

Έργα του Δημογέροντα Δρυμάδων Αλέξη Μάρκου

Ο δημογέροντας Δρυμάδων Αλέξης Μάρκος, έχει γίνει πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλες τις αρνητικές εξελίξεις στο χωριό τα τελευταία χρόνια. Εξελέγη δημογέροντας για πρώτη φορά το 2011, μετά την εκλογή του Σοσιαλιστή δημάρχου της Χιμάρας Γιώργου Γκόρου και

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου