ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας: Καταδικάζουμε τη δήλωση του πρώην Δημάρχου Χιμάρας

omonoia-himaras

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας καταδικάζει έντονα τη δήλωση του πρώην Δημάρχου Χιμάρας, που σε αντίθεση με όσα ορίζει η δημοκρατία, δεν αναγνωρίζει και δεν αποδέχεται τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Χιμάρας.

Η νίκη του υποψηφίου Φρέντη Μπελέρη είναι τιμή για τη Χιμάρα και δείχνει το υψηλό επίπεδο και τη αποφασιστικότητα των δημοτών της Χιμάρας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας εκφράζει επίσης τη λύπη της για το χαμηλό επίπεδο της δήλωσης του Jorgo Goro που αδυνατεί να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε μετά τις δημοτικες εκλογές.

Η "με κάθε κόστος αναρρίχηση" στο αξίωμα του Δημάρχου είναι ντροπιαστική και δεν αντανακλά τις παραδόσεις και τις ηθικές αρχές της Χιμάρας.

Ο Jorgo Goro είναι πλέον παρελθόν για το Δήμο Χιμάρας.

Ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους του Δήμου μας, που με αίσθημα ευθύνης σε αυτές τις εκλογές, άλλαξαν με την ψήφο τους το μέλλον όλων των Χιμαριωτών.

ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας


...

Γκόρος: Ντροπή για την Χιμάρα που ψήφισε Μπελέρη (βίντεο)

Σε δηλώσεις του στον φιλοκυβερνητικό σταθμό TOP Channel, ο απερχόμενος δήμαρχος Γκέργκι Γκόρος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η νίκη του Φρέντη Μπελέρη είναι ντροπή για την Χιμάρα. Δύο εβδομάδες έχουν περάσ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου