Γκόρος: Ντροπή για την Χιμάρα που ψήφισε Μπελέρη (βίντεο)

Γκόρος: Ντροπή για την Χιμάρα που ψήφισε Μπελέρη (βίντεο)

Σε δηλώσεις του στον φιλοκυβερνητικό σταθμό TOP Channel, ο απερχόμενος δήμαρχος Γκέργκι Γκόρος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η νίκη του Φρέντη Μπελέρη είναι ντροπή για την Χιμάρα.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τις δημοτικές εκλογές της 14ης Μαΐου και την μεγάλη νίκη του Φρέντη Μπελέρη στον δήμο Χιμάρας. Μάταια οι πολίτες περίμεναν κάποια τοποθέτηση από τον απερχόμενο δήμαρχο με την οποία θα αναγνώριζε την ήττα του και ενδεχομένως θα έκανε κάποια αυτοκριτική. Αντιθέτως, μόλις χθες προέβη σε δηλώσεις σε φιλοκυβερνητικό μέσο όπου επισήμανε πως η νίκη του Μπελέρη «δεν τιμά την Χιμάρα». Προσέθεσε δε ότι εκείνος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους «πολίτες του», χαίρει της εμπιστοσύνης τους και του κόμματος και είναι έτοιμος να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος, μόλις η δικαιοσύνη αποφασίσει οριστικά έναντι του Μπελέρη.

Ουσιαστικά ο απερχόμενος δήμαρχος, κατηγορεί τους δημότες για την ήττα του αντί να παραδεχθεί οποιοδήποτε λάθος δικό του ή του κόμματος. Η στάση αυτή του Γκόρου δείχνει πως ούτε κατάλαβε ούτε τον αφορά η απόφαση των δημοτών να τοποθετήσουν τον Μπελέρη στην θέση του δημάρχου. Για τα στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν έχουν καμία αξία μπροστά στις αποφάσεις του κόμματος.

Το 2015, μετά από ένα όργιο νοθείας όπου σύμφωνα με καταγγελίες τα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν ήταν τριπλάσια από τα άτομα που πραγματικά ψήφισαν, ο Μπελέρης είχε δημόσια αποδεχτεί το αποτέλεσμα και συγχαρεί τον Γκόρο για την νίκη του. Αυτή η διαφορά στην νοοτροπία ανάμεσα στις δύο πλευρές φάνηκε και κατά την φετινή προεκλογική εκστρατεία και τελικά έδωσε την μεγάλη νίκη στον Μπελέρη.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου