Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης ο δολοφόνος του Ν. Γκόρου στη Χιμάρα

Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης ο δολοφόνος του Ν. Γκόρου στη Χιμάρα

Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε ο Κλήτη Λέκα, το πρόσωπο που τον Οκτώβριο του 2020, εκτέλεσε με τον Χιμαραίο επιχειρηματία Νίκο Γκόρο.

Την απόφαση της ποινής του έλαβε το Δικαστήριο Αυλώνας, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα του εισαγγελέα, Arjan Xhaferaj, κηρύσσοντας τον Λέκα ένοχο.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον δράστη είναι η «Δολοφονία από πρόθεση» σε βάρος του επιχειρηματία Ν. Γκόρου, η «Εκ προθέσεως βαριά σωματική βλάβη» σε βάρος της αδερφής του θύματος, καθώς και η «Παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Λέκα παραδέχτηκε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι ένιωσε εξαπατημένος και προσβεβλημένος από τον Χιμαραίο επιχειρηματία, σχετικά με θέματα που αφορούσαν την πολυκατοικία που το θύμα έκτισε στη γη του, στην Χιμάρα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Νίκος Γκόρος, είχε πάει στο σούπερ μάρκετ της αδερφής του για να ψωνίσει, προκειμένου μετά να τα πάει στο σπίτι όπου έμενε η άρρωστη μητέρα τους.

Μόλις όμως βγήκε από το κατάστημα, ο δράστης τον πυροβόλησε με 6 σφαίρες, από τις οποίες οι 5 τον βρήκαν στο σώμα με αποτέλεσμα ο Γκόρος να χάσει τη ζωή του ακαριαία, ενώ μία σφαίρα βρήκε την αδερφή του στο πόδι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου