Ο Ράμα «αδειάζει» το δήμαρχο Χιμάρας για το θέμα των σκουπιδιών στην περιοχή

Ο Ράμα «αδειάζει» το δήμαρχο Χιμάρας για το θέμα των σκουπιδιών στην περιοχή

Κατά τη σημερινή συνάντηση με τους δημάρχους της αλβανικής επικράτειας, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τον δήμαρχο της Χιμάρας Γιώργο Γκόρο, το έργο του οποίου είπε ότι ήταν «σύμβολο κοιμισμένου μπροστά στην κοπριά και το μασκαριλίκι».

Κατά τη συνάντησή τους, ο Ράμα είπε ότι η υπουργός Περιβάλλοντος Μιρέλα Κουμπάρο θα είναι παρούσα κατά την έγκριση των προϋπολογισμών, όπου ο προϋπολογισμός για τον καθαρισμό πρέπει να παρέχεται «ακόμα κι αν διατεθεί ολόκληρος για την καθαριότητα»

Εν τω μεταξύ, η Αλβανίδα υπουργός Περιβάλλοντος έφερε ως αρνητικό παραδείγματα τους κάδους των σκουπιδιών στη Χιμάρα, την Αυλώνα και σε άλλες πόλεις πιο βόρεια, λέγοντας ότι η κατάσταση πρέπει να τελειώσει άμεσα. Ενώ όσον αφορά στα παραδείγματα των καθαρών δήμων αναφέρθηκε και η πόλη της Κορυτσάς.

Το θέμα με τα απορρίμματα στη Χιμάρα το είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μας, με το Δήμο Χιμάρας να τηρεί σιγή ιχθύος σε τόσο σοβαρά προβλήματα υγιεινής εν μέσω και της πανδημίας.

Φαίνεται πως ο δήμαρχος Χιμάρας δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το θέμα καθώς ο χρόνος του αφιερώνεται στην καταπάτηση και την πλαστογραφία της γης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου