Τρεις συλλήψεις για την κλοπή των φακέλων των Δρυμάδων από το Κτηματολόγιο Αυλώνας

Τρεις συλλήψεις για την κλοπή των φακέλων των Δρυμάδων από το Κτηματολόγιο Αυλώνας

Στην σύλληψη τριών πολιτών που σχετίζονται με την προχθεσινή κλοπή στο Κτηματολόγιο Αυλώνας, προχώρησε σήμερα η Αλβανική Αστυνομία, οι οποίοι κατηγορούνται για κατάχρηση εξουσίας και πλαστογραφία. Επίσης κατέστη δυνατή και η σύλληψη του δράστη που έκλεψε τους φακέλους των Δρυμάδων από το Κτηματολόγιο, ο οποίος και πιθανόν να υπήρξε ο συνεργός των τριών συλληφθέντων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι ειδικοί της Διερεύνησης Οικονομικών-Χρηματοπιστωτικών Εγκλημάτων υπό την καθοδήγηση της Εισαγγελίας της Δικαστικής Περιφέρειας Αυλώνας, συνέλαβαν έναν 60χρονο, έναν 37χρονο (κάτοικοι Αυλώνας) και έναν 51χρονο (κάτοικος Χιμάρας).

Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος είναι υπηρεσιακός διευθυντής της Διεύθυνσης Διοίκησης και Προστασίας της Γης, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αυλώνας, μαζί με τον 37χρονο και τον 51χρονο, είναι ύποπτοι για παραποίηση εγγράφων που αφορούν κτήματα στους Δρυμάδες της Χιμάρας.

Το ύποπτο υλικό θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αυλώνας, για τα ποινικά αδικήματα της «Κατάχρησης καθήκοντος από πρόσωπα που ασκούν δημόσια καθήκοντα» και την «Πλαστογραφία σφραγίδων ή εντύπων», που διαπράχθηκαν σε συνεργασία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου