Αλβανία: Αστυνομικός σκότωσε νεαρό για την σειρά στο ταμείο (βίντεο)

Αλβανία: Αστυνομικός σκότωσε νεαρό για την σειρά στο ταμείο (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Αλβανίας η δολοφονία ενός 29χρονου άνδρα στα Τίρανα.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, θύτης και θύμα ήρθαν σε σύγκρουση για ασήμαντο λόγο, σχετικά με το ποιος απ' τους δύο θα πληρώσει πρώτος στο ταμείο του καταστήματος.

Σύμφωνα με το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το θύμα, ο 29χρονος Jurgen Duka μαζί με τον φίλο του O.D βρίσκονται στο ταμείο και στη συνέχεια, φαίνεται πως το θύμα, έχει ξεκινήσει φραστική σύγκρουση μπροστά στον πωλητή με κάποιον άλλον αγοραστή (θύτης), ενώ στη συζήτηση φαίνεται να συμμετέχει και ο φίλος του.

Με σκοπό να τερματίσει η σύγκρουση, στη διένεξη παρεμβαίνουν και άλλα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν είναι αγοραστές ή φίλοι με το θύμα ή τον δράστη.

Εν τέλει η φραστική σύγκρουση κλιμακώνεται σε σωματική συμπλοκή, κατά την οποία ο δράστης βγάζει όπλο και πυροβολεί τον 29χρόνο νεαρό. Οι πελάτες φεύγουν άναυδοι μετά τον πυροβολισμό, ενώ το θύμα πέφτει αμέσως αναίσθητο στο έδαφος.

Μέχρι στιγμής η Αλβανική Αστυνομία επιχειρεί να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη, ενώ παράλληλα ανακρίνει τον φίλο του θύματος και άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Τέλος, οι δύο φίλοι (το θύμα και ο φίλος του) αναφέρεται πως είχαν πιει αρκετά πριν καταλήξουν στο κατάστημα όπου συνέβη το μοιραίο.

Όσον αφορά την ταυτότητα του δράστη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ένας 27χρονος αστυνομικός πράκτορας με καταγωγή από την Βόρεια Αλβανία, ο οποίος και πιθανόν να βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου