Αλβανία: Σύλληψη Ισραηλίτη που μετέφερε 190 χιλιάδες ευρώ αδήλωτα

Money

Ένας 45χρονος Ισραηλινός πολίτης τέθηκε υπό διερεύνηση, αφού συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μητέρα Τερέζα (Ρίνας) με 194.000 ευρώ που δεν είχε δηλώσει κατά την έξοδό του από τη χώρα.

Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία, κατά τη διάρκεια εντατικών ελέγχων εισόδου και εξόδου από την Αλβανία, οι αρχές εντόπισαν την αδήλωτη μεταφορά του μεγάλου αυτού χρηματικού ποσού, το οποίο ο άνδρας σκόπευε να περάσει εκτός χώρας παραβιάζοντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία Συνόρων του Ρίνας σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης μετρητών και άλλων παρατυπιών στα σύνορα.

Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και έχει ξεκινήσει ποινική διαδικασία σε βάρος του υπόπτου, ο οποίος θα ερευνηθεί σε κατάσταση ελευθερίας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μοιράσου το
Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Το σχόλιο θα ελεγχθεί πριν τη δημοσίευση του.