Αλβανία: 108 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι από τον κορονοϊό

Αλβανία: 108 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι από τον κορονοϊό

Ελαφρά μείωση των ημερήσιων κρουσμάτων του κορονοϊού καταγράφηκε την Τετάρτη στην Αλβανία, καθώς βρέθηκαν 108 νέα κρούσματα σε σύγκριση με τα 117 της προηγούμενης ημέρας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν προσβληθεί από την έναρξη της πανδημίας σε 5105.

Οι καταγεγραμμένοι θάνατοι εντός 24ωρου επίσης μειώθηκαν αφού μόνο δύο: δύο γυναίκες 68 και 60 ετών οι οποίες νοσηλεύονταν στα δύο ειδικά εξοπλισμένα νοσοκομεία που φιλοξενούν όλα τα περιστατικά του Covid-19.

Εκτόςαυτού, η κατάσταση στα δύο νοσοκομεία εξακολουθεί να προκαλεί ανησυχία καθώς 125 ασθενείς νοσηλεύονται και βρίσκονται υπό θεραπεία, 17 βρίσκονται στην μονάδα εντατικής θεραπείας και 7 είναι διασωληνωμένοι.

"Τις τελευταίες 24 ώρες, πραγματοποιήθηκαν 502 τέστ σε άτομα που είχαν συμπτώματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 108 βγήκαν θετικά" γνωστοποίησε το υπουργείο υγείας της Αλβανίας.

Από τα συνολικά 5105 κρούσματα από την αρχή της πανδημίας, περίπου το 1/5 εντοπίζεται στην πρωτεύουσα της χώρας, τα Τίρανα που έχει 1146. Δεύτερο στην κατάταξη των κρουσμάτων είναι το Δυρράχιο με 255 και ακολουθεί η Σκόδρα με 202.

[COVID19 country="AL" confirmed_label="Κρούσματα" recovered_label="Ανάρρωσαν" active_label="Ενεργά" deaths_label="Νεκροί" show_additional="true" hide_tests_per_million="false" hide_cases_per_million="false" theme="light_theme"]

[COVID19_MCHART country="GR,AL" days_data="17" theme="dark" title="Συγκριτικός πίνακας Ελλάδα - Αλβανία"]

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου