Ανθρωπάρια έκλεβαν τα πακέτα βοηθείας προς τους σεισμοπαθείς στο Δυρράχιο

Ανθρωπάρια έκλεβαν τα πακέτα βοηθείας προς τους σεισμοπαθείς στο Δυρράχιο

Η απληστία μερικών δεν έχει όρια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μετά από το γεγονός της κλοπής πακέτων βοήθειας τα οποία συνέλεξε σχετική αλβανική οργάνωση προσφοράς προς τους πληγέντες στο σεισμό του Δυρραχίου.

Συγκεκριμένα πρωτοκλασάτα στελέχη κρατικών φορέων συμμετείχαν σε μια τόσο απάνθρωπη και εξευτελιστική ενέργεια. Ο αστυνομικός διοικητής Ασφαλείας του κρατικού αερολιμένα RINAS των Τιράνων και η σύζυγός του, καθηγήτρια στην Ακαδημία Άμυνας της αλβανικής πρωτεύουσας, έστησαν ολόκληρη σπείρα κλοπής ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης που αφορούσαν τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Έπειτα από καταγγελία μέσω ερασιτεχνικού βίντεο που τους κατέγραψε να ξεφορτώνουν την λεία τους, φαίνεται πως οι δράστες για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία χρησιμοποιούσαν όχημα του Υπουργείου Εσωτερικών. Αφού έγιναν αντιληπτοί οι ίδιοι και οι υπόλοιποι ένστολοι του κυκλώματος, οδηγήθηκαν για περαιτέρω εξηγήσεις στην εισαγγελία των Τιράνων.

Εκτός αυτών, πληροφορίες πολιτών κάνουν λόγο για στήσιμο και άλλων κυκλωμάτων «μαύρης αγοράς», τα οποία παρέχουν στους πληγέντες κουβέρτες έναντι του ποσού των 5.000 Λεκ.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου