Διαμαρτυρία κατά του Ράμα και στο Λονδίνο με αφορμή την επίσκεψή του (βίντεο)

Διαμαρτυρία κατά του Ράμα και στο Λονδίνο με αφορμή την επίσκεψή του (βίντεο)

Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Έντι Ράμα κατά την επίσημη επίσκεψη του στο Λονδίνο με αφορμή το φόρουμ για την οικονομία των δυτικών Βαλκανίων. Την στιγμή ο Αλβανός πρωθυπουργός βγήκε από το όχημα που τον μετέφερε στο ξενοδοχείο που θα διέμενε, βρέθηκε μπροστά σε αλβανούς πολίτες που είχαν μαζευτεί να διαδηλώσουν εναντίων του. 

Οι διαδηλωτές ήταν μέλη του δημοκρατικού κόμματος της Αλβανίας και θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους στους συμπατριώτες τους που διαδηλώνουν εδώ και αρκετούς μήνες στα Τίρανα εναντίον του Ράμα.

Τη στιγμή που ο Αλβανός πρωθυπουργός βγήκε από το αυτοκίνητο, ένας από τους συμμετέχοντες κρατώντας κάμερα για να αποθανατίσει την στιγμή του φώναξε «Απατεώνα!», με τον Ράμα να ξαφνιάζεται και να χαμογελά ειρωνικά ενώ κατευθύνεται εντός του ξενοδοχείου. Στην συνέχεια ο διαδηλωτής τον αποκάλεσε «Albanian Mafia».

Οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «Ράμα φύγε» και έφεραν πλακάτ που έγραφε το ίδιο σύνθημα στα αλβανικά «Rama ik».

Ο πρόεδρος του παραρτήματος του Δημοκρατικού Κόμματος στο Λονδίνο, Ναίμ Χασάνι, δήλωσε ότι ο Ράμα πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμά του, επειδή «έκλεψε στις εκλογές και έχει αλώσει το δικαστικό σώμα».

Αλβανία: Διαδηλωτές παρεμποδίζουν τις προετοιμασίε...
Μπλόκο από Γαλλία, Δανία και Ολλανδία στις ενταξια...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 25/01/22, 16:12

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη