SPAK: Στο εδώλιο κατηγορούμενος για χρηματοδότηση του ISIS

SPAK: Στο εδώλιο κατηγορούμενος για χρηματοδότηση του ISIS

Η Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) στην Αλβανία ολοκλήρωσε έρευνα για χρηματοδότηση τρομοκρατίας και υπέβαλε αίτημα στο Ειδικό Πρωτοδικείο Διαφθοράς και Οργανωμένου Εγκλήματος για δίκη του Μουχάμετ Μανολλάρι.

...

SPAK: Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες των συζύγων Αλβανών πολεμιστών του ISIS

Οι ομολογίες της Floresha Rasha, χήρας του Lavdërim Muhaxheri, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που έχει το SPAK σε βάρος 23 κατηγορουμένων που είναι ύποπτοι για συμμετοχή στο πλευρό της τρομοκρατικής...
Ο Μανολλάρι φέρεται να χρηματοδότησε τον πατέρα του, Mehdi Manollari, ο οποίος εντάχθηκε στην οργάνωση ISIS στη Συρία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Muhamet Manollari έστειλε 864 ευρώ μέσω ιδρύματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον Σύριο υπήκοο A.A.S., με σκοπό τα χρήματα να φτάσουν στον πατέρα του.

Για να αποφύγει τον εντοπισμό, ο Μανολλάρι χρησιμοποίησε την ταυτότητα ενός άλλου ατόμου, του Α.Ν., ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.

Ο Mehdi Manollari περιλαμβάνεται στον αλβανικό κατάλογο προσώπων που φέρονται να χρηματοδοτούν την τρομοκρατία. Ο Muhamet Manollari φέρει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την απόδειξη της ενοχής του στο δικαστήριο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου