Νέες διαμαρτυρίες προαναγγέλλουν οι απελπισμένοι κτηνοτρόφοι στην Αλβανία

Νέες διαμαρτυρίες προαναγγέλλουν οι απελπισμένοι κτηνοτρόφοι στην Αλβανία

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της πόλης Devoll έχουν βγει σε διαμαρτυρία μπροστά από τη Διεύθυνση Γεωργίας στην πόλη Bilishti. Τα προβλήματα για τα οποία έχουν διαμαρτυρηθεί σχετίζονται με τη μείωση κατά 30% στην τιμή της συλλογής των προϊόντων. Δηλώνουν ότι οι τιμές που λαμβάνουν τα γαλακτοκομεία για το γάλα είναι κάτω του κόστους.

...

Η καλλιέργεια του σιταριού στην Αλβανία - Από τον Χρουστσόφ στη σημερινή εποχή

Η επίσκεψη στην Αλβανία του ηγέτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Νικήτα Χρουστσόφ, το 1959 είναι γνωστή για τις ιστορίες που σχετίζονται με τα σχόλιά του για την καλλιέργεια σιταριού. Ο Χρουστσόφ είπε σ...

Οι κτηνοτρόφοι μειώνουν τον αριθμό των βοοειδών, ενώ φαίνεται ότι κινούνται προς την αναστολή των δραστηριοτήτων τους. Μεταξύ άλλων λένε ότι έχει μείνει σε απόθεμα και σιτάρι, παρά το κόστος που έχουν ξοδέψει για το προϊόν αυτό, δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο από το κράτος.

Έχουν υποβάλει κατά καιρούς αιτήματα για εξίσωση του ΦΠΑ για τα αγροτικά προϊόντα και επιστροφή ή άρση του φόρου πετρελαίου. Αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν προειδοποιήσει για κλιμάκωση των διαδηλώσεων, σε περίπτωση που δεν ληφθούν υπόψη τα αιτήματά τους.

...

Αγανακτισμένοι οι κτηνοτρόφοι στην Αλβανία για τις τιμές του γάλακτος

Σε μια νέα και σημαντική εξέλιξη στον αγροτικό τομέα στην Αλβανία, αγρότες που εκτρέφουν αιγοπρόβατα για γάλα οργανώνουν διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Αυτή η κίνηση προκλήθηκε από τη δραστική μείωση των...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου