Τι πιστεύουν οι Αλβανοί πολίτες για το SPAK;

Τι πιστεύουν οι Αλβανοί πολίτες για το SPAK;

Μια δημοσκόπηση ζήτησε αυτή τη φορά από τους Αλβανούς πολίτες την αξιολόγηση των 4 βασικών φακέλων που ερευνά εδώ και καιρό η Ειδική Εισαγγελία (SPAK), για να κατανοήσει την αντίληψή τους για τον τρόπο διερεύνησης αυτών των φακέλων.

Ένας από τους πιο συγκλονιστικούς φακέλους που ερευνά το ΣΠΑΚ είναι ο ο φάκελος των αποτεφρωτηρίων (Ελμπασάν, Φίερ, Τίρανα).

Στην ερώτηση για τον φάκελο αυτό, το 43,8% των πολιτών αξιολογεί θετικά το ΣΠΑΚ για τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα .

Για έναν άλλο φάκελο όπου ο πρώην πρωθυπουργός Μπερίσα και ο γαμπρός του Jamarbër Malltezi περιλαμβάνονται ως κατηγορούμενοι, αυτόν της ιδιωτικοποίησης του πρώην συλλόγου Παρτιζάνι, το 45,2% των πολιτών αξιολογεί θετικά το έργο του ΣΠΑΚ στο θέμα αυτό.

Η παραχώρηση στείρωσης, ένας άλλος φάκελος με πολιτικό κίνητρο, όπου κατηγορείται ο πρώην υπουργός Υγείας Ilir Beqja, βρίσκει το 39,6% των πολιτών ικανοποιημένο από τη δουλειά που έχει κάνει το ΣΠΑΚ για αυτόν τον φάκελο. Για υψηλά στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας που κατηγορούνται ότι συνδέονται με τον κόσμο του εγκλήματος, οι πολίτες που εκτιμούν τη δουλειά που έγινε σε αυτόν τον φάκελο είναι το 42,1% των ερωτηθέντων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου