Γερμανία: Ισόβια για Αλβανό που μαχαίρωσε 20 φορές τη γυναίκα του και έβγαλε βίντεο τον θάνατο της

Γερμανία: Ισόβια για Αλβανό που μαχαίρωσε 20 φορές τη γυναίκα του και έβγαλε βίντεο τον θάνατο της

Ένας 37χρονος Αλβανός στη Γερμανία μαχαίρωσε τη μητέρα των τριών παιδιών του στο πάρκινγκ μπροστά από ένα κατάστημα υπολογιστών και στη συνέχεια τράβηξε βίντεο τη γυναίκα να πεθαίνει. Για την εγκληματική αυτή πράξη, ο Μπεσμίρ Αντέμι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τη Δευτέρα ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου του Άαχεν της Γερμανίας για ανθρωποκτονία. Στην απόφαση, το δικαστήριο σημείωσε τη σοβαρότητα της ενοχής του κατηγορουμένου.

Αν και αυτό επιτρέπει νομικά την αποφυλάκιση μετά από 15 χρόνια, στην πράξη είναι σχεδόν αδύνατο. Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη. Την πρώτη μέρα της δίκης ο Αλβανός, που δεν ήθελε να δεχτεί τον χωρισμό από τη σύζυγό του, ομολόγησε τον φόνο της Τζετμίρα Μπέκα (28 ετών).

Ο Μπεσμίρ Αντέμι είπε: «Άφησα τα παιδιά ορφανά. Θα έκανα τα πάντα για να το αναιρέσω. Δεν θυμάμαι την πράξη. Υπάρχει μόνο μια μεγάλη μαύρη τρύπα».

Το αιματηρό έγκλημα συνέβη στις 20 Μαΐου 2023. Ο Μπεσμίρ Αντέμι είχε κανονίσει να συναντηθούν σε ένα πάρκινγκ του Όμπι για να παραδώσει ένα από τα τρία παιδιά στη γυναίκα του. Αλλά αντί για την κόρη του πήγε με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, μαχαίρωσε τη σύζυγό του 20 φορές με λεπίδα μήκους είκοσι εκατοστών, αφήνοντάς τη νεκρή επιτόπου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου