Σύλληψη 33χρονου Αλβανού που συμμετείχε στο αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι

Σύλληψη 33χρονου Αλβανού που συμμετείχε στο αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των δύο Αλβανών που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση κατά των τριών Κρητικών στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πρόκειται για τον πιστολέρο, τον άνδρα που τράβηξε πιστόλι και στόχευσε στα κεφάλια των τριών Κρητικών, αλλά το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του και κατά πληροφορίες ήταν συνοδηγός του γκρι τζιπ και το άτομο που έδωσε το χαστούκι στον έναν από τους τρεις Κρητικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε χθες το βράδυ. Ο συλληφθείς είναι 33 ετών, αλβανικής καταγωγής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε στα Βριλήσσια και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών το οποίο χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αψιμαχία και οι πυροβολισμοί

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 7 το πρωί του Σαββάτου, η παρέα των Κρητικών που είχε έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ ενός εκ των φίλων, αφού είχαν πάει σε γνωστή πίστα στο Γκάζι και στη συνέχει σε κλαμπ της περιοχής περπατούσαν στο δρόμο για να φύγουν.

Τότε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, για ασήμαντη αφορμή σύμφωνα με μαρτυρίες (η πλευρά των Κρητικών αναφέρει ότι αναφώνησε κάτι του τύπου τι κάνεις εκεί, όταν το διερχόμενο τζιπ πάτησε σε μια λακούβα με νερό και τους κατέβρεξε), οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκαν και επιτέθηκαν στην παρέα των Κρητικών.

Οπως φαίνεται και από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός με έναν εκ των Κρητικών να φαίνεται μάλιστα να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Τότε ο ένας εκ των δραστών χαστούκισε τον έναν Κρητικό με τον νεαρό να ανταποδίδει και ακολούθησε το αδιανόητο: Ο ένας εκ των δραστών έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τα τρία παιδιά στο κεφάλι.

Οι νεαροί έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι και οι δράστες ψύχραιμοι, μπήκαν στο τζιπ τους και αποχώρησαν.

Ολα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της έκπληκτης παρέας των Κρητικών αλλά και άλλων περαστικών που δεν μπορούσαν να διανοηθούν τι είχε συμβεί.

Η ΕΛΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταλήξει στο συμπέρασμα από την ανάλυση των στοιχείων ότι πρόκειται για εξαιρετικά σκληρούς κακοποιούς, Αλβανούς ποινικούς που έχουν εμπλακεί σε πλήθος εγκληματικών πράξεων όπως εκβιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών, ενδεχομένως και δολοφονίες. Το συμπέρασμά τους είναι ότι πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς ενώ δεν αποκλείουν να συνδέονται και με τη συμμορία που διέπραξε τη δολοφονία πριν λίγους μήνες στη Νέα Ιωνία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου