Συμπλοκή κατοίκων στο Δυρράχιο με εκπροσώπους της Καθολικής Εκκλησίας

Συμπλοκή κατοίκων στο Δυρράχιο με εκπροσώπους της Καθολικής Εκκλησίας

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε αυτή την Κυριακή στο Δυρράχιο για περιουσιακούς λόγους, η οποία έχει κλιμακώθηκε με χρήση όπλων. Η τοπική αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του ακρωτηρίου Ροδόνι, όπου ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Shetaj συγκρούστηκαν με εκπροσώπους της Καθολικής Εκκλησίας αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αλβανικής αστυνομίας, η σύγκρουση ξεκίνησε την ώρα που οι εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας περικύκλωναν το ακίνητο για το οποίο διαθέτουν πιστοποιητικό ιδιοκτησίας. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν τους επέτρεψαν να κάνουν αυτή την κατάληψη καθώς επίσης λένε ότι έχουν πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για αυτό το ακίνητο.

Η σύγκρουση μεταξύ αυτών των πολιτών έχει επιδεινωθεί με τη χρήση σκληρών αντικειμένων, μετά τη σύγκρουση με γροθιές. Στο σημείο βρέθηκε και 1 φυσίγγιο πυροβόλου όπλου. Από τη σύγκρουση με ισχυρά αντικείμενα τραυματίστηκαν ελαφρά κάποιοι από τους πολίτες που συμμετείχαν στη σύγκρουση, οι οποίοι, αφού έλαβαν ιατρική βοήθεια, συνοδεύτηκαν από τους υπόλοιπους πολίτες που συμμετείχαν στη σύγκρουση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου