Τραγικός θάνατος 50χρονης στο Μεσολόγγι μπροστά στα μάτια της κόρης της

Τραγικός θάνατος 50χρονης στο Μεσολόγγι μπροστά στα μάτια της κόρης της

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες (29/9) το βράδυ, με μια 50χρονη εργαζόμενη γυναίκα να χάνει τη ζωή της μέσα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι όταν επιχείρησε να καθαρίσει την μηχανή του κιμά.

Οικογένεια, στενοί συγγενείς, αλλά και φίλοι της άτυχης γυναίκας δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Η 50χρονη Λιουμπιάνα με καταγωγή από την Αλβανία χθες βράδυ πήγε να καθαρίσει κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι μαζί με την κόρη της προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Ωστόσο η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε πιάσει δουλειά μόλις λίγες ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό. Η μηχανή για τον κιμά άρπαξε τα μαλλιά της και στη συνέχεια το χέρι της με αποτέλεσμα η 50χρονη να βρει τραγικό θάνατο.

Όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της. Το παιδί σοκαρισμένο βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική όπου για δύο ώρες προσπαθούσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη από το μηχάνημα. Η κόρη λόγω του σοκ που υπέστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ’ όπου πήρε εξιτήριο το μεσημέρι.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», είπε ο γείτονας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου με τις κατηγορίες της παράβασης εργατικής νομοθεσίας και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου