Άγιοι Σαράντα: 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά ενώ επέβαινε σε jet ski

Άγιοι Σαράντα: 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά ενώ επέβαινε σε jet ski

Ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 14 ετών υπέστη σοβαρό ατύχημα ενώ επέβαινε σε jet ski στα Εξαμίλια. Το κορίτσι, με καταγωγή από το Δυρράχιο και κάτοικος Ιταλίας, μεταφέρθηκε επειγόντως από το Νοσοκομείο Αγίων Σαράντα στο Νοσοκομείο Τραυμάτων στα Τίρανα με ελικόπτερο, καθώς η κατάστασή της απαιτούσε εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη.

Το ατύχημα συνέβη όταν η 14χρονη επέβαινε στο jet ski που οδηγούσε ο 20χρονος αδερφός της, ο οποίος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, το jet ski εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει στη θάλασσα και να υποστεί κατάγματα. Η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στα Τίρανα για εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες στο σημείο του ατυχήματος. Το jet ski μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα για περαιτέρω έλεγχο από τη Συνοριακή Αστυνομία. Η ανακριτική ομάδα συνεχίζει να εργάζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, που ήταν σε διακοπές στην περιοχή, βρίσκεται σε σοκ από το ατύχημα, ενώ οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου του αν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας και οι κανονισμοί για τη χρήση των πλωτών οχημάτων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου