Ποινή «χάδι» από το SPAK για δύο Αλβανούς που εξαγόρασαν ψήφους στις εκλογές της 14ης Μαΐου

Ποινή «χάδι» από το SPAK για δύο Αλβανούς που εξαγόρασαν ψήφους στις εκλογές της 14ης Μαΐου

Το SPAK έκλεισε τις έρευνες για τους Kristo Agalliu και Agron Duraj, οι οποίοι κατηγορούνται για εξαγορά ψήφων στις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της διαφθοράς αποφάσισε την επιβολή μέτρου «κατ' οίκον περιορισμό» για τον Agalliu, ο οποίος κατηγορείται για «ενεργητική διαφθορά στις εκλογές», ενώ ο Duraj, ο οποίος συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον Agalliu κάνοντας παζάρια, αφέθηκε ελεύθερος.

Το Euronews Albania δημοσίευσε το βίντεο όπου φαίνεται ο 61χρονος Duraj να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Kristo Agalliu.

«100 χιλιάδες λεκ είναι ντροπή. Το καταλαβαίνουμε, αλλά είναι κρίμα 100 χιλιάδες λεκ. Εσύ έχεις 2 ψήφους, εγώ έχω 4 ψήφους. Λοιπόν, έχω ένα αυτοκίνητο ο ίδιος, τι το θέλω το αυτοκίνητο εκεί. Να μου βάλει τις βενζίνες. Ρίχνω το παζάρι από το κακό. 100 χιλιάδες λεκ και 50 χιλιάδες λεκ diesel. Το τελευταίο παζάρι», ακούγεται να λέει ο Ντουράι.

Παρατηρούμε ότι παρά το γεγονός ότι κρίθηκαν ένοχοι από το SPAK, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος και ο άλλος τέθηκε σε κατ' οικον περιορισμό, την ίδια στιγμή όπου ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα χωρίς καμία απόδειξη για την ενοχή του, παραμένει προφυλακισμένος για πάνω από 4 μήνες.

Αυτή είναι η αλβανική «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη για την οποία καμαρώνει ο Έντι Ράμα...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου