Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω στην υπόθεση Μπελέρη» (βίντεο)

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω στην υπόθεση Μπελέρη» (βίντεο)

Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε σε συνέντευξη του σχετικά με την οικονομική πολιτική που έχει ασκήσει η κυβέρνηση, για την οπαδική βία, όσα έγιναν στην Κύπρο και για την υπόθεση Μπελέρη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέστρεψε τα δεδομένα των προηγούμενων δεκαετιών, δεν ασκεί οικονομική πολιτική σε βάρος των επόμενων γενεών και σε βάρος των φορολογουμένων, αλλά κάνει πράξη όσα λέει προεκλογικά από την επομένη των εκλογών.

Για την υπόθεση του Φρέντη Μπελέρη αναφέρθηκε στη σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει και τόνισε ότι η Ελλάδα τάσσεται με το δίκαιο. Ο Μπελέρης πρέπει να ορκιστεί, υπογράμμισε, είναι εκλεγμένος δήμαρχος, δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να προσκαλέσει τη Δευτέρα στην Αθήνα όλους τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της ΕΕ της περιοχής για ένα άτυπο δείπνο για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων και τη «Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης».

Στο δείπνο θα μετάσχουν η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel. Ο κ. Μαρινάκης επισήμανε ότι το «παρών» θα δώσει και ο πρωθυπουργός της Κροατίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου