Συνελήφθη ο πρώην σοσιαλιστής δήμαρχος που πρωταγωνιστούσε σε ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο

Συνελήφθη ο πρώην σοσιαλιστής δήμαρχος που πρωταγωνιστούσε σε ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο

Ο πρώην δήμαρχος Kukes, συνελήφθη έπειτα απ'τη διαρροή ροζ βίντεο από το δημαρχείο και κατηγορείται από την Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) για παθητική διαφθορά.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο Gjici παραιτήθηκε. Μέσω δημοσίευσης στο Facebook είπε ότι έπεσε θύμα παγίδας, που «ενορχηστρώθηκε» από τους αντιπάλους του. Πρόσθεσε ότι είχε στενή σχέση με την κοπέλα στο βίντεο και ότι ένιωθε άσχημα που πρόδωσε τους ανθρώπους που του είχαν εμπιστευτεί την ψήφο τους.

Μετά τη σύλληψη του πρώην δημάρχου, Safet Gjici, συνελήφθη και η γυναίκα που συνευρέθηκε στο βίντεο μαζί του, Alma Kaci.

Σύμφωνα με το Euronews Albania αναφέρουν ότι η εκτέλεση της σύλληψής της έγινε στη Σκόδρα, ενώ της επιβλήθηκε το μέτρο ασφαλείας «κατ’ οίκον περιορισμός», με την κατηγορία της «ενεργητικής διαφθοράς».

...

Ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο έκαψε τον σοσιαλιστή δήμαρχο του Κούκεσι

Μπίλ Κλίντον την είδε ο Safet Gjici Παραιτήθηκε ο σοσιαλιστής δήμαρχος του Κούκεσι Safet Gjici. Μετά τη δημοσίευση του σκανδαλώδους βίντεο που τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις στο δη...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου