Η προπαγάνδα του Μπάρκα μέσω ΑΠΕ περί προσωρινής απελευθέρωσης Μπελέρη

Η προπαγάνδα του Μπάρκα μέσω ΑΠΕ περί προσωρινής απελευθέρωσης Μπελέρη

Εκτός από ανταποκριτής της ΕΡΤ, ο αυτοαποκαλούμενος Χιμαριώτης της Δρόπολης, είναι και ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ). Μερικές ημέρες πριν από την χυδαία του τοποθέτηση στη συχνότητα της ΕΡΤ 1 κατά του Δρυμαδιώτη του οποίου η περιουσία μπήκε στο στόχαστρο της πολεοδομικής αστυνομίας, είχε προβεί σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης Μπελέρη.

Μόλις λίγες ώρες μετά τις συλλήψεις Μπελέρη και Κοκαβέση στη Χιμάρα και με την κατάσταση να είναι έκρυθμη καθώς νωρίτερα το ΥΠΕΞ είχε προχωρήσει σε διάβημα διαμαρτυρίας, ο κ. Μπάρκας προφανώς θολωμένος από το μένος του κατά του Μπελέρη, έστειλε τηλεγράφημα στο ΑΠΕ πως ο Φρέντης Μπελέρης αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές. Την στιγμή όπου όλοι μας προσπαθούσαμε να κινητοποιήσουμε κάθε πιθανή βοήθεια ο Μπάρκας ψευδώς ενημέρωνε την Ελλάδα πως είναι ελεύθερος λες και προσπαθούσε να σταματήσουν οι σχετικές ενέργειες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μπάρκας προεκλογικά έγραφε άρθρα λίβελους κατά του Μπελέρη και προεξοφλούσε πως ο λαός της Χιμάρας θα τον καταψήφιζε στην δημοτικές εκλογές.

Θα αναλάβει κανένας από το ΑΠΕ την ευθύνη που του αναλογεί;

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Παναγιώτης Μπάρκας κατά της Χιμάρας και του Μπελέρη

Το 2017, όταν η αλβανική κυβέρνηση είχε ξεκινήσει μια σειρά κατεδαφίσεων κτιρίων που ανήκαν σε ντόπιους στη Χιμάρα, ο Παναγιώτης Μπάρκας ως ανταποκριτής της ΕΡΤ υποτίθεται πως θα ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου