Οι εξελίξεις για την εξαφάνιση των δύο ανδρών στους Αγίους Σαράντα - Ιδιωτική έρευνα από δεκάδες φίλους τους

Οι εξελίξεις για την εξαφάνιση των δύο ανδρών στους Αγίους Σαράντα - Ιδιωτική έρευνα από δεκάδες φίλους τους

Ο φίλος του ενός από τους δύο αγνοούμενους στους Αγίους Σαράντα μίλησε στο στούντιο του Euronews Albania για τις νέες εξελίξεις σχετικά με την τύχη του φίλου του.

Όπως είπε, φίλοι του Krasniqi έχουν έρθει από όλη την Ευρώπη και περίπου 37-40 άτομα έχουν πάρει το υλικό από όλες τις κάμερες όπου υπάρχουν υποψίες ότι έχουν καταγράψει τους αγνοούμενους.

Είπε ότι με βάση τις έρευνες, υποπτεύεται ότι οι δύο άνδρες σκοτώθηκαν στο χωριό Τζάρα και μπορεί να είχαν θαφτεί κάπου εκεί κοντά, καθώς η μεταφορά προς την ακτή θα μπορούσε να είναι μεγάλος κίνδυνος για τους απαγωγείς.

«Αυτό το είδος μόδας στη χώρα μας είναι πολύ τρομακτικό, όταν καταφέρνουμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσε να έχει συμβεί ένα γεγονός με τη βοήθεια των φίλων μας και τις πληρωμές μας. Πώς είναι δυνατόν η αστυνομία να έχει τα αρχεία, κατέσχεσε 8 αυτοκίνητα, να γνωρίζει τα ακριβή ονόματα των καταζητούμενων. Τι περιμένει το κράτος από εμάς για να αρχίσουμε να κάνουμε συλλήψεις; Η εκτέλεση έγινε κάπου κοντά στη Τζάρα και η ταφή τους είναι κάπου εκεί κοντά.», είπε ο φίλος των δύο ανδρών.

Τόνισε επίσης ότι η δεύτερη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Κρατικής Αστυνομίας, Muhamet Rrumbullaku, έδωσε ελπίδες στις οικογένειες για την εύρεση των σορών.

«Η δεύτερη συνάντηση με τον κ. Muhamet Rrumbullaku μας έδωσε ελπίδες. Υποσχέθηκε ότι η έρευνα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Το αντίθετο συμβαίνει με την αστυνομία των Αγίων Σαράντα.

37 φίλοι έχουν ανοίξει όλες τις κάμερες. Βρήκαν στο Qafë Gjashte, στη δεξιά πλευρά έχουμε ένα μαύρο Benz που είναι με πινακίδες κυκλοφορίας AA175LV και στις 14:47 έρχεται ένα λευκό βαν και πίσω ένα μαύρο Range Rover. Μετά από μια ώρα και 10 λεπτά στο ίδιο βενζινάδικο, βλέπουμε το βαν και το Black Benz που έχει την ελληνική πινακίδα YTO1114. Έτσι έφυγε με αλβανικές πινακίδες και επέστρεψε με ελληνικές.

Αυτό είναι το Benz στο οποίο οδήγησε ο Fatmir Krasniqi, είναι στην πρώτη θέση, ήρεμος, με το χέρι του στη σχάρα της οροφής. Αυτό αποδεικνύεται από την αστυνομία», είπε ο φίλος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου