Καταγγελία για κατάχρηση 2,3 εκατ. ευρώ από δήμαρχο του Ράμα

Καταγγελία για κατάχρηση 2,3 εκατ. ευρώ από δήμαρχο του Ράμα

Μήνυση κατά του δημάρχου Βόρας, Μπλερίμ Σέρα, έκανε σήμερα στην Ειδική Εισαγγελία κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και Διαφθοράς (SPAK) ο υποψήφιος δήμαρχος της αλβανικής αντιπολίτευσης, Ιντρίτ Χότζα.

Είπε ότι πρόκειται για κατάχρηση 2,3 εκατ. ευρώ με τον διαγωνισμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης.

«Σήμερα κατέθεσα την πρώτη ποινική μήνυση για κατάχρηση 2,3 εκατ. ευρώ. Καλώ την Εισαγγελία να μελετήσει τα έγγραφα στον Δήμο Βόρα και να παρουσιάσει τον καταχραστή στη δικαιοσύνη.

Πρέπει να βάλουμε τέλος στο σύστημα φορολογικής κατάχρησης. Όποιος έχει βάλει χέρι στους φόρους των Αλβανών, πρέπει να πάει στη δικαιοσύνη.

Χαιρετίζω τη δήλωση των ΗΠΑ σχετικά με τα εγκαίνια του γραφείου της DEA στα Τίρανα. Ενθαρρύνω τους πολίτες να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται χρήματα από το έγκλημα και τα ναρκωτικά για την αγορά ψήφων. Η Δικαιοσύνη πρέπει να αρχίσει από σήμερα να κάνει το καθήκον της απέναντι σε κάθε πολίτη.

Καλώ την Εισαγγελία να ερευνήσει την περιουσία μου, να ερευνήσει και την περιουσία του δημάρχου Βόρα και των μελών της οικογένειάς του. Εύχομαι και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα αποδωθεί», είπε ο Χότζα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου