Καταγγελία Μπελέρη: Το Σοσιαλιστικό Κόμμα εξαγοράζει ψήφους στο Κούδεσι με «νομιμοποιήσεις» των περιουσιών

Καταγγελία Μπελέρη: Το Σοσιαλιστικό Κόμμα εξαγοράζει ψήφους στο Κούδεσι με «νομιμοποιήσεις» των περιουσιών

Ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης, καταγγέλλει μια κραυγαλέα υπόθεση που αφορά το χωριό Κούδεσι. Ο δημογέροντας του Κούδεσι έχει τοποθετήσει ένα χειρόγραφο σε κοινή θέα, όπου αναφέρεται ότι όποιος θέλει να νομιμοποιήσει κάποιο ακίνητο πρέπει να εμφανίζεται στο γραφείο του σοσιαλιστή βουλευτή Vullnet Sinaj κάθε Δευτέρα και Τρίτη στη Χιμάρα. Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του νόμου και αυτό έχει αναφερθεί και στους παρατηρητές του ΟΑΣΕ καθώς και στα όργανα επιβολής του νόμου.

Μπελέρης: Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση του νόμου, την οποία καταγγείλαμε στον ΟΑΣΕ, στη συνάντηση που είχαμε χθες, και είναι μια παραβίαση που αποκαλύπτει τον πανικό του Σοσιαλιστικού Κόμματος και στην προσπάθειά τους να μην αποτυπωθεί η πραγματική βούληση του λαού στις 15 Μαΐου.

Είναι συχνές τέτοιες περιπτώσεις που οι πολίτες γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης για να ψηφίσουν στη Χιμάρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μπει ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο καθώς επηρεάζει τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο Μπελέρης καλεί τους πολίτες, να μην φοβούνται από κανένα είδος πίεσης και να μην πέφτουν θύματα όσων απλώς ζητούν την ψήφο τους και μετά τους ξεχνούν, αλλά να τους τιμωρούν με την ψήφο τους.

Μπελέρης: Αν δείτε τα κοινωνικά δίκτυα του Σοσιαλιστικού Κόμματος, υπάρχει καμπάνια με δημόσιες υπηρεσίες και φορείς. Αν κοιτάξετε όλη τη Χιμάρα, τα όργανα του δήμου χρησιμοποιούνται για προεκλογικές εκστρατείες. Είναι παραβίαση του νόμου που πρέπει να σταματήσει αμέσως και να επιτρέπεται στους ελεύθερους πολίτες να αποφασίζουν για αυτό που πιστεύουν ότι θα τους φέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου