Με ποινικό μητρώο υποψήφιοι δήμαρχοι του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Με ποινικό μητρώο υποψήφιοι δήμαρχοι του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Taulant Balla, είπε ότι ο Qerim Ismailaj θα είναι ξανά υποψήφιος στο Δήμο Μαλακάστρας στις εκλογές της 14ης Μαΐου. Ο συγκεκριμένος είχε αποκρύψει το ποινικό του μητρώο το οποίο περιλαμβάνει φυλάκιση τρία χρόνια στην Ελλάδα. Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι κάποιος καλείται από την Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) δεν σε εμποδίζει να βάλεις υποψηφιότητα.

Σε ό,τι αφορά το ερώτημα για την υπόθεση του δήμου Μπουλκίζας, αν θα υπάρξει νέο όνομα αφού ο Lefter Alla βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Γιατί βάζετε άτομα με ποινικό μητρώο, δεν υπάρχουν άλλα άτομα στο Σοσιαλιστικό Κόμμα;

Μπάλα: Σήμερα στην SPAK έχουν κληθεί πολλοί, ακόμη και οι ανώτατοι πολιτικοί αρχηγοί. Ο κ. Μπούσι έχει κληθεί ως άτομο που έχει πληροφορίες για μια υπόθεση. Τώρα, σύμφωνα με εσένα, αν σε καλέσει η εισαγγελία, σημαίνει ότι δεν θα βάλεις υποψηφιότητα πλέον; Χαιρετίζω το έργο του κ. Dumani.

Το γεγονός όμως ότι καλείσαι από την SPAK δεν δεν σε εμποδίζει να θέσεις υποψηφιότητα. Έχουμε νόμο που ορίζει τις περιπτώσεις μη υποψηφιότητας και αυτός ο νόμος είναι αδιαπραγμάτευτος.

Θα θέσει υποψηφιότητα ο δήμαρχος Μαλακάστρας;

Μπάλα: Για την περίπτωση της Μαλακάστρας δεν υπάρχει απαγόρευση και θα είναι υποψήφιος μας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου