Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη διευθύντρια της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης

Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη διευθύντρια της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης

Η Ερίσα Φέρο συνελήφθη από την Αστυνομία της Κορυτσάς για εμπόριο ναρκωτικών. Η Φέρο είναι διευθύντρια στον τομέα Πληροφορικής στην Αλβανική Υπηρεσία Πληροφόρησης (AKSHI).

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από την Εισαγγελία του Πόγραδετς σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορυτσάς, με αποτέλεσμα την κατάσχεση 58 κιλών ναρκωτικών. Τα ναρκωτικά προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας.

«Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, προκύπτει ότι οι τρεις πολίτες είχαν πραγματοποιήσει τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από την πόλη των Τιράνων με κατεύθυνση την Qafë Thana», ενημέρωσε σήμερα η αστυνομία της Κορυτσάς.

Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Qafë Thana. Την ώρα της επέμβασης συνελήφθη η Ερίσα Φέρο, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως υλικά τεκμήρια 58 κιλά κάνναβης.

Στο αυτοκίνητο μαζί με τον διευθυντή της AKSHI επέβαιναν ο Λικμέντ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από την Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά Μ.Κ.

Αναζητούνται άλλα δύο άτομα, ο Φ. Σ., 30 ετών και ο Γ. Σ., 28 ετών, κάτοικοι Πόγραδετς, καθώς διέφυγαν γρήγορα όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί. Στόχος ήταν η ανταλλαγή ναρκωτικών στην περιοχή του Qafë Thana, όπου θεωρήθηκε ότι ήταν περιοχή εκτός της προσοχής της αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου