9 χρόνια φυλάκισης για τους συλληφθέντες που προσπάθησαν να περάσουν 1 εκατ.€ στο αεροδρόμιο των Τιράνων

9 χρόνια φυλάκισης για τους συλληφθέντες που προσπάθησαν να περάσουν 1 εκατ.€ στο αεροδρόμιο των Τιράνων

Ποινή κάθειρξης 9 ετών ζήτησε σήμερα η Εισαγγελία των Τιράνων για τους 3 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι εισήγαγαν πλαστά χρήματα 1,2 εκατ. ευρώ στο αεροδρόμιο των Τιράνων.

Στις 17 Φεβρουαρίου, ένας πολίτης από το Καμερούν συνελήφθη, αφού στην ταξιδιωτική του τσάντα βρέθηκε πλαστό ποσό 1 εκατομμυρίου και 75 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος Josou Ngankam, για να πάει στη χώρα, είχε περάσει από το Παρίσι στην Τουρκία και τελικός προορισμός του ήταν η Αλβανία.

Εκτός από το ποσό των πλαστών χρημάτων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και χαρτιά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή χαρτονομισμάτων διαφορετικής αξίας.

Ο συλληφθείς τότε είπε ότι θα παρέδιδε τα χρήματα σε άτομο με το όνομα 'Τόνι', ενώ υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει την πλήρη ταυτότητα του ατόμου.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης την Ελβετίδα Jeniffer Chollet nag Switzerland που ζει εδώ και καιρό στη χώρα και την 45χρονη Zinedine Nkeh από το Καμερούν ως συνεργό του Josoua Ngankam.

Είναι γνωστό ότι η 39χρονη Jennifer Chollet, εκτός από τη συνεργασία στην αγοραπωλησία ακινήτων που είχε φτιάξει στα Τίρανα, είχε δημιουργήσει και σχέση με το Exchange.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου