10000 ρίζες και 83 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στο Φιέρι

10000 ρίζες και 83 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στο Φιέρι

83 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στο Φιέρι, κοντά σε τεραστίων διαστάσεων οικόπεδο με χασισοφυτείες, ενώ οι ρίζες που κατασχέθηκαν έχουν φτάσει τις 10000.

Η αστυνομία συνέλαβε 2 άτομα και είναι οι Fatjon Gremi, 40 ετών, Amarildo Xhafa, 31 ετών, ενώ αναζητείται ο Selami Lushkaj, 39 ετών.

«Κατά την καταδίωξη του οχήματος τύπου «Ford» που ήταν ύποπτο για ναρκωτικά, οι αστυνομικές δυνάμεις παρεμποδίστηκαν από άλλο όχημα τύπου «Benz», το οποίο άνοιξε το δρόμο για το όχημα τύπου «Ford» κάτι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών λόγω των επικίνδυνων ελιγμών που έκανε για να γλιτώσει την καταδίωξη.

Στο χωριό Zhavar Fier, κατά την καταδίωξη το όχημα τύπου «Ford» βγήκε εκτός δρόμου και ο οδηγός του, F.G., 40 ετών, κάτοικος Fier, εγκατέλειψε το όχημα χάρη και συνελήφθη επ' αυτοφώρω για το κακούργημα «Παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών» που διέπραξε σε συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη και ο οδηγός του οχήματος τύπου «Benz», A.X., 31 ετών, κάτοικος Φιέρι, ο οποίος συνελήφθη για το κακούργημα της «Παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών» που διενεργήθηκε σε συνεργασία.

Από τον έλεγχο που ασκήθηκε στο όχημα τύπου «Φορντ», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 83 κιλά ναρκωτικής ουσίας κάνναβης sativa. Επίσης, ως υλικό τεκμήριο κατασχέθηκαν 2 οχήματα τύπου «Ford» και «Benz» και 3 κινητές συσκευές.

«Μετά τις ανακρίσεις, προέκυψε ότι σε αυτήν την εγκληματική ενέργεια ενεπλάκη και ο ιδιοκτήτης του οχήματος τύπου «Benz», υπήκοος S. L., 39 ετών, κάτοικος Baltëz Fier, ο οποίος ανακηρύχθηκε καταζητούμενος και καταβάλλονται προσπάθειες για την εύρεσή του.», ενημερώνει η αστυνομία.

Τα υλικά θα μεταφερθούν στην Εισαγγελία, για τις περαιτέρω διαδικαστικές ενέργειες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου