57 χρόνια κάθειρξης για 3 Αλβανούς που βίασαν 23χρονη Αγγλίδα

57 χρόνια κάθειρξης για 3 Αλβανούς που βίασαν 23χρονη Αγγλίδα

Συνολικά σε 57 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν τρεις Αλβανοί που βίασαν ομαδικά μια νεαρή στο Μπέντφορντ της Αγγλίας προκαλώντας της προφανώς τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Η 23χρονη θύμα απολάμβανε την πρώτη της βραδινή έξοδο μετά το τέλος των περιορισμών για τον Covid στο νυχτερινό κέντρο Vogue στο Bedford High Street πέρυσι τα ξημερώματα του Σαββάτου, 4 Σεπτεμβρίου.. Όταν αποχωρίστηκε τη φίλη της ήταν μόνη και ευάλωτη.

Εν αγνοία της, είχε κυνηγηθεί στο κλαμπ από τον Gemti Hyka, 31 ετών, ο οποίος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε μια διεύθυνση στο κέντρο της πόλης όπου τη βίασε.

Δύο από τους συνεργούς του, ο Vullnet Haka 33, και ο Ibrahim Bezati 36, έφτασαν στο ίδιο σημείο και τη βίασαν. Σε αυτό το διάστημα, η νεαρή δέχθηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο και την αναγκάσαν να πάρει κοκαΐνη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στο δικαστήριο του Luton Crown, ο δικαστής Στίβεν Έβανς είπε ότι είχαν προκαλέσει στο θύμα «τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γυναίκας», προσθέτοντας ότι «της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν κάθε άλλο παρά άνθρωπος.

Η γυναίκα κατάφερε το πρωί να ξεφύγει από το σπίτι και βρέθηκε σε σοβαρή κατάσταση από περαστικούς.

Δίνοντας στοιχεία στο Luton Crown Crown Court, είπε ότι δεν θυμόταν να έφευγε από το κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου πέρυσι.

Το κορίτσι είπε στον εισαγγελέα Martin Mulgrew: «Τους παρακάλεσα να με αφήσουν να φύγω. Ήμουν μπερδεμένη και φοβήθηκα ».

Ο Hyka, κάτοικος Μπέντφορντ, καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλάκιση αφού ομολόγησε την ενοχή του για απαγωγή, παράνομη κράτηση και δύο κατηγορίες βιασμού.

Ο Haka, 33, και ο Bezati, 36, και αυτοί κάτοικοι Bedford, παραδέχθηκαν την ενοχή τους για παράνομη κράτηση και δύο κατηγορίες βιασμού μιας γυναίκας. Ο Χάκα καταδικάστηκε σε 14 χρόνια. Ο Μπεζάτ καταδικάστηκε σε 17 χρόνια.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου