«Η αλήθεια για τον θάνατο του Κ. Κατσίφα δεν μας έχει ειπωθεί ακόμη», δήλωσε ο Β. Ντούλες

«Η αλήθεια για τον θάνατο του Κ. Κατσίφα δεν μας έχει ειπωθεί ακόμη», δήλωσε ο Β. Ντούλες

Ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ, και βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Αλβανία, Βαγγέλης Ντούλες, τοποθετήθηκε για ακόμη μία φορά δημόσια για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσιφά, ζητώντας να έρθει στο φως η αλήθεια, η οποία εδώ και χρόνια με χίλια δυο αλβανικά τεχνάσματα, παρεμποδίζεται.

Χθες σε δηλώσεις του προς τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Ντούλες ανάφερε πως μόνο η αλήθεια είναι εκείνη που θα θεραπεύσει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί.

Ακόμη πρόσθεσε πως οποιοδήποτε τέχνασμα χρησιμοποιείται από την εισαγγελία ή τα μέσα ενημέρωσης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική αλήθεια.

«Η εισαγγελία λέει ότι αυτοκτόνησε ενώ η αστυνομία την ημέρα του συμβάντος είπε ότι σκοτώθηκε. Ποιον να εμπιστευτούμε;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούλες.

Ήδη από χθες τα αλβανικά μέσα συνεχίζουν να διασύρουν τόσο τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Κατσίφα, όσο και την οικογένειά του, αλλά και εκείνους που βρέθηκαν στο πλάι της.

Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι άθλιες πρακτικές τους διατηρούν ζωντανή τη μνήμη, ενώ ταυτόχρονα επωμίζονται μερίδιο της εν ψυχρώ δολοφονίας που διαπράχθηκε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου