Δρυμάδες: Στη φυλακή οδηγήθηκαν δυο υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου δολοφονήθηκε ένας 31χρονος

Δρυμάδες: Στη φυλακή οδηγήθηκαν δυο υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου δολοφονήθηκε ένας 31χρονος

Στη φυλακή έχουν οδηγηθεί οι δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου στους Δρυμάδες, όπου δολοφονήθηκε ο Eraldo Nevruzi και το σώμα του πετάχτηκε σε φαράγγι στη Γυπαία. Το δικαστήριο της Αυλώνας έκρινε νόμιμη τη σύλληψη του Daniel Qose, 33 ετών, και του David Lart, 30 ετών, που φέρεται να βοήθησαν τον δράστη του εγκλήματος, Gerald Shehu, να κρύψει τα στοιχεία.

Οι υπάλληλοι κατηγορούνται ότι βοήθησαν τον ιδιοκτήτη Gerald Shehu να βάλει το σώμα του θύματος σε μια σακούλα σκουπιδιών και στη συνέχεια να το μεταφέρουν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Έχουν εκφράσει μεταμέλεια στο δικαστήριο και είπαν ότι έδρασαν υπό την απειλή όπλου από τον ιδιοκτήτη τους. Κατέστρεψαν όλα τα στοιχεία της δολοφονίας, καίγοντας προσωπικά αντικείμενα, τηλέφωνο και ρούχα του 31χρονου στον φούρνο της πιτσαρίας.

Η αστυνομία της Αυλώνας βρήκε τη σορό του Eraldo Nevruzi κοντά στο φαράγγι της Γυπαίας. Οι δράστες την πέταξαν εκεί και ο Gerald Shehu στη συνέχεια πήγε σπίτι του, άλλαξε, πήρε τα απαραίτητα έγγραφα και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Σαράντα, όπου κλείδωσε το αυτοκίνητο. Η αστυνομία κατάφερε να παρακολουθήσει τη διαδρομή του οχήματος μέσω κάμερων και βρήκε το πτώμα. Υπάρχουν υποψίες ότι ο Gerald Shehu είχε σχεδιάσει τον φόνο. Το θύμα μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου ξεκουραζόταν το προσωπικό και εκτελέστηκε με δύο σφαίρες. Ο δράστης ζήτησε τη βοήθεια των δύο υπαλλήλων, του Daniel Qose και του David Lart, για να κρύψει το σώμα.

Έκρυψε το όχημα σε αποθήκη στους Αγίους Σαράντα και πήρε ταξί για το Μαυρομάτι, πέρασε τα σύνορα και κατευθύνθηκε προς την Ηγουμενίτσα. Από εκεί πήρε πλοίο για την Κέρκυρα με προορισμό την Αγγλία.

Η αστυνομία της Αυλώνας σε συνεργασία με την ελληνική Ιντερπόλ αντάλλαξαν πληροφορίες και συνέλαβαν τον δράστη.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου