Δρυμάδες: Βρέθηκε το πτώμα του 31χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου, στο φαράγγι της Γυπαίας

Δρυμάδες: Βρέθηκε το πτώμα του 31χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου, στο φαράγγι της Γυπαίας

Ο 31χρονος Eraldo Nevruzi, ρεσεψιονίστας στο ξενοδοχείο "Greccia", βρέθηκε νεκρός τυλιγμένος σε σακούλες σκουπιδιών στο φαράγγι της Γυπαίας. Ο Gerald Shehu, συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχει ήδη συλληφθεί στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο Shehu δεν έδρασε μόνος του. Ο Daniel Qose και ο David Larti, υπάλληλοι του ξενοδοχείου, φέρονται να βοήθησαν στο τύλιγμα του πτώματος και στη μεταφορά του Shehu με αυτοκίνητο Audi σε πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα, όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Δύο μάρτυρες, επίσης υπάλληλοι του ξενοδοχείου, δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν από τον Shehu να συμμετάσχουν στην απόκρυψη του πτώματος.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, ενώ αναμένει την παράδοση του Shehu από τις ελληνικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

...

Δρυμάδες: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου

Η αστυνομία της Χιμάρας συνέλαβε δύο άτομα, τον Daniel Qose και τον David Larti, κατηγορούμενοι για συνέργεια στη δολοφονία του Eraldo Nevruzi, ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο Greccia, στους Δρυμάδες. Ο ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου