Ο Ιλίρ Πάτσο διαψεύδει τα σενάρια εμπλοκής του ονόματος του για τα καθήκοντα υπηρεσιακού δημάρχου Χιμάρας

Ο Ιλίρ Πάτσο διαψεύδει τα σενάρια εμπλοκής του ονόματος του για τα καθήκοντα υπηρεσιακού δημάρχου Χιμάρας

Από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, μέσω άρθρου του Νίκου Μελέτη στο Πρώτο Θέμα, διέρρευσαν τρία ονόματα με τα οποία ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, είχε έρθει σε επαφή ώστε να αναλάβουν καθήκοντα υπηρεσιακού δημάρχου στη Χιμάρα.

Αυτά στον απόηχο των δηλώσεων του Ράμα μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου να ορίσει την κυβέρνηση της χώρας αρμόδια ώστε να αναλάβει την προσωρινή διοίκηση του Δήμου Χιμάρας μέχρι να τελεσιδικήσει η δικαστική απόφαση για τον Φρέντη Μπελέρη.

Σήμερα σε άρθρο της Καθημερινής αναφέρονται εκ νέου τα τρία αυτά ονόματα, Βαγγέλης Τάβος, Θοδωρής Τσάμης και Ιλίρ Πάτσο, ξανά ως άτομα που βολιδοσκόπησε ο Έντι Ράμα.

Επικοινωνήσαμε με τον ένα εκ των τριών της λίστας, τον Χιμαραίο δημοσιογράφο, Ιλίρ Πάτσο και τον ρωτήσαμε σχετικά με τα δημοσιεύματα. Ο ίδιος μας ενημέρωσε πως είναι αρκετά ενοχλημένος από την εμπλοκή του ονόματος του σε αυτά τα σενάρια καθώς επίσης πως κρίνει αντιδεοντολογική την εμπλοκή το ονόματος του δίχως πρώτα να επικοινωνήσουν μαζί του για την διασταύρωση της πληροφορίας. Συγκεκριμένα ο Ιλίρ Πάτσο δήλωσε για το himara.gr: «Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση και ούτε με ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να αναλάβω καθήκοντα υπηρεσιακού δημάρχου στο δήμο Χιμάρας. Οι αξίες μου δεν θα μου επέτρεπαν να δείξω ασέβεια στην λαϊκή εντολή των Χιμαραίων.»

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου