Το hashtag #freeBeleri στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Twitter

Το hashtag #freeBeleri στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Twitter

Από νωρίς σήμερα πλήθος λογαριασμών του ελληνικού twitter ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αναδείξουν στις πρώτες θέσεις το hashtag #freeBeleri και φυσικά το κατάφεραν. Το hashtag νωρίς σήμερα το απόγευμα εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας έπαιζε σταθερά στην δεύτερη θέση.

Το συγκεκριμένο hashtag αφορά την άδικη και παράνομη φυλάκιση του δημάρχου της Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη και περνάει σαφές μήνυμα πως το ζήτημα αφορά άμεσα την ελληνική κοινωνία η οποία παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο Φρέντης Μπελέρης, παραμένει φυλακισμένος για 83 ημέρες και μαζί του παραμένει φυλακισμένη και η ελεύθερη βούληση του λαού της Χιμάρας. Δίχως καμία αμφιβολία, ο Μπελέρης είναι πολιτικός κρατούμενος του καθεστώτος Ράμα.

To hashtag κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση

Η ιδέα ξεκίνησε από τον χρήστη @NikolaosSampat1, ο οποίος με αφορμή ανάρτηση άλλου χρήστη που έγραφε πως τη στιγμή που η κοινωνία ασχολείται με το κίνημα της πετσέτας, ο Μπελέρης σε 13 ημέρες θα εκπέσει του αξιώματός του, πρότεινε την χρήση του hashtag #freeBeleri.

Την σκυτάλη πήραν τα προφίλ @greek_global και @Nob0dymyname οι οποίοι με τη σειρά τους έφτιαξαν σχετικό γραφικό και εκτόξευσαν το hashtag στα ύψη της κατάταξης του ελληνικού twitter. Στην πρώτη 10άδα μπήκε και το hashtag #Μπελέρης.

Στηρίξτε και εσείς αυτή την πρωτοβουλία κάνοντας μια ανάρτηση στο twitter με το hashtag #freeBeleri

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου