Εγκαίνια νατοϊκής βάσης στην Αλβανία: O γαμπρός του Ερντογάν και ο «εγκέφαλος» των drones

Εγκαίνια νατοϊκής βάσης στην Αλβανία: O γαμπρός του Ερντογάν και ο «εγκέφαλος» των drones

Ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής εταιρείας «Baykar» που παράγει τα drones που χρησιμοποιεί και η Αλβανία πλέον, ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων χθες στην Κουτσόβα για τα εγκαίνια της βάσης του ΝΑΤΟ.

...

Αλβανία: Εγκαίνια πρώτης τακτικής βάσης ΝΑΤΟ - Black Hawks και Bayraktar τράβηξαν τα βλέμματα (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 4 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της αεροπορικής βάσης του ΝΑΤΟ. Το γεγονός σηματοδότησε μια κοσμογονική στιγμή για την άμυνα της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Την παράσταση έκλεψ...
Ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ φαίνεται ότι ταξίδεψε μόνος του σήμερα για να κάνει τις παραδόσεις ή κατόπιν εντολής του Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Έντι Ράμα εθεάθη αρκετές φορές να φωτογραφίζεται μαζί της και να μιλάνε.

Ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ είναι αδελφός του Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του Προέδρου Ερντογάν, Σουμέγιε.

Ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ θεωρείται ο εγκέφαλος της τεχνολογίας drone στην Τουρκία, ο οποίος μετά τις σπουδές του στην Αμερική επέστρεψε και ξεκίνησε δοκιμές για την παραγωγή τους πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο Σελτζούκ βρίσκεται πλέον στη Βουλή της Τουρκίας και έχει την ιδιότητα του γαμπρού του προέδρου Ερντογάν, ενώ η εκπροσώπηση της εταιρείας έχει αφεθεί στον αδελφό του Χαλούκ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου