Δημοκρατικό Κόμμα: Ο Μπελέρης καταδικάστηκε με ψευδή στοιχεία για να αρπάξουν τα παραλιακά εδάφη οι «στρατηγικοί επενδυτές» του Ράμα

Δημοκρατικό Κόμμα: Ο Μπελέρης καταδικάστηκε με ψευδή στοιχεία για να αρπάξουν τα παραλιακά εδάφη οι «στρατηγικοί επενδυτές» του Ράμα

Το Δημοκρατικό Κόμμα δήλωσε σήμερα ότι «η δίκη κατά του Φρέντη Μπελέρη, του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, απέδειξε για άλλη μια φορά και χωρίς καμία αμφιβολία το γεγονός ότι το SPAK παίζει τον ρόλο της πολιτικής δίωξης του Έντι Ράμα, ρόλος με επιμέλεια και αφοσίωση.

...

Φυλάκιση 2,5 έτη πρότεινε η εισαγγελία του SPAK για τον Φρέντη Μπελέρη

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της δίκης του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.  Σήμερα η εισαγγελία κατέθεσε το πόρισμα της για την υπόθεση και πρότεινε ...

Ο κ. Ivi Kaso, Γραμματέας Νομικών Υποθέσεων στο Δημοκρατικό Κόμμα, δήλωσε σήμερα στα ΜΜΕ ότι

«σε όλη αυτή την επαίσχυντη υπόθεση της εξάλειψης του πολιτικού αντιπάλου, το SPAK «έσπασε το ρεκόρ του»:
To SPAK συμφώνησε να εξετάσει μια υπόθεση που ετοίμασε με πλαστογραφημένα στοιχεία, η αστυνομία «που θέλουμε» του Έντι Ράμα.

To SPAK απέρριψε επίσης όλα τα στοιχεία και τα νόμιμα αιτήματα που ζήτησε ο Φρέντης Μπελέρης στην ακροαματική διαδικασία, παρόλο που τα γεγονότα έδειχναν ξεκάθαρα ότι η υπόθεση στήθηκε, με στοιχεία που δεν υπήρχαν, σε έγγραφα που αποδεδειγμένα ήταν πλαστά.

Αλλά δεν τελειώνει εδώ: Το SPAK «φρόντισε» να ασκήσει τη σωστή πίεση στο δικαστήριο, το οποίο απέρριψε ψύχραιμα όλα τα στοιχεία που προσκόμισε η υπεράσπιση, τα οποία απέδειξαν ότι η υπόθεση είχε κατασκευαστεί και σκηνοθετηθεί μόνο για τον πολιτικό σκοπό της πειρατείας του Δημαρχείου Χιμάρας από τον Έντι Ράμα.

Αυτή η μοχθηρή πολιτική διαδικασία είναι εμπνευσμένη από τον Έντι Ράμα και εκτελείται από την Αλβανική Αστυνομία και το SPAK. Στόχος είναι να αρπάξουν τα εδάφη των Χιμαριωτών, να κατακρεουργήσουν τα εδάφη της ακτής, τη γη που σύντομα θα τεθεί στη διάθεση των «στρατηγικών επενδυτών» του Έντι Ράμα.

Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί να ορκιστεί ο δήμαρχος Χιμάρας, παρόλο που πρόκειται για κατάφωρη συνταγματική παραβίαση. Ο Φρέντης Μπελέρης πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό, παρόλο που τα παραποιημένα στοιχεία εναντίον του είναι γελοία. Γι' αυτό το SPAK είναι ο εγγυητής κάνοντας ό,τι απαιτεί το πολιτικό και οικονομικό συμφέρον της συμμορίας του Ράμα.

Αυτή η τόσο μπανάλ και άσχημη υπόθεση λέει πολλά, όχι μόνο για το επίπεδο των εκλογών που διεξήχθησαν στην Αλβανία, αλλά κυρίως για τους «ήρωές μας κατά της διαφθοράς», που μαυρίζουν το λευκό και σβήνουν το μαύρο.

Αυτοί οι ήρωες, που πήραν το καλάσνικοφ και εκτελούν την αντιπολίτευση στο όνομα της νέας αναγεννησιακής δικαιοσύνης, παράγουν τέρψεις για την κυβέρνηση που με τη διαφθορά της χαντακώνει τη χώρα.

Παρατηρούμε το καταστροφικό πρότυπο που εφαρμόζει το SPAK και ο δικαστής του. Βλέπουμε πώς το άξιο όνειρο των Αλβανών για ανεξάρτητη δικαιοσύνη έχει ανατραπεί. Βλέπουμε πώς οι διαδικασίες του SPAK είναι ξεκάθαρα πολιτικοποιημένες και καθόλου δίκαιες. Και όλοι οι Αλβανοί το βλέπουν όπως εμείς.

Θέλουμε δικαιοσύνη γιατί μας ενδιαφέρει πολύ. Αλλά δεν μπορούμε να σιωπήσουμε όταν μας πουλάνε σαπούνι για τυρί. Είμαστε εδώ για να πούμε την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι. Δεν θα επιτρέψουμε να αναιρεθεί η Αλβανία από τον Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του. Ούτε από τα μέσα που χρησιμοποιεί για να υποτάξει την αντιπολίτευση.

Γι' αυτό, στις 20 Φεβρουαρίου, όλοι στην πλατεία να πούμε όχι στη διαφθορά, όχι στην κακή διακυβέρνηση, όχι στη χειραγωγημένη δικαιοσύνη, όχι στην οικονομική καταστροφή και ερήμωση της χώρας. Ή Σήμερα, Ή Ποτέ!».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου