Απορρίφθηκε το αίτημα Μπελέρη για άδεια ορκωμοσίας

Απορρίφθηκε το αίτημα Μπελέρη για άδεια ορκωμοσίας

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την άδεια ορκωμοσίας του Φρέντη Μπελέρη στη δικαστική αίθουσα του SPAK στα Τίρανα με τους δικαστές να μην κάνουν δεκτό το αίτημα.

Η δίκη ξεκίνησε με 1 ωρα καθυστέρηση και αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, οι τρείς δικαστές αποσύρθηκαν να ώστε να λάβουν την απόφαση τους. Μετά από περίπου 40 λεπτά, οι δικαστές ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να μην κάνουν δεκτό το αίτημα χορήγησης άδειας ορκωμοσίας.

Αυτή η έκβαση, εντελώς τυχαία, επιβεβαιώνει απόλυτα τα όσα είχε «προβλέψει» ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε πρόσφατη συνέντευξη του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόβλεψη στην αλβανική νομοθεσία για χορήγηση άδειας στον Μπελέρη και προεξοφλούσε την απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης».

Όπως μαρτυρά και το βίντεο, οι κάτοικοι της Χιμάρας που έδωσαν σήμερα βροντερό παρών έξω από την δικαστική αίθουσα για να διαμαρτυρηθούν, υποδέχθηκαν με θυμό και αγανάκτηση την απόφαση των δικαστών. Στις 14 Μαϊου εξέλεξαν τον Φρέντη Μπελέρη δήμαρχο στις κάλπες και εδώ και 7 ολόκληρους μήνες η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση τους επιβάλουν ως δήμαρχο αυτόν που ηττήθηκε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου