Μπερίσα: «Ο Ράμα είναι αυτός που εμποδίζει την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ και όχι η Ελλάδα»

Μπερίσα: «Ο Ράμα είναι αυτός που εμποδίζει την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ και όχι η Ελλάδα»

Ο Σαλί Μπερίσα δήλωσε σήμερα ότι εάν είναι κάποιος που εμποδίζει την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτός είναι ο Έντι Ράμα και όχι η Ελλάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μπερίσα δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός χειραγωγεί εξουσία και δεν επιτρέπει στον Φρέντη Μπελέρη να ορκιστεί.

«Μόνο ο Έντι Ράμα, γιατί οι νόμοι της χώρας δεν εμποδίζουν ποτέ τον Μπελέρη να ορκιστεί. Ορκωμοσίες έγιναν σε αυτή τη χώρα, όχι μία αλλά πολλές φορές παρά τη φυλακή. Είναι ο Έντι Ράμα που έχει καταλάβει τη νομική εξουσία και δεν του επιτρέπει να ορκιστεί, η ορκωμοσία του Μπελέρη δεν απαιτεί δικαστική απόφαση, απαιτεί διοικητική εντολή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για να τον συνοδεύσει στην αίθουσα όπου θα ορκιστεί. Είναι όλα εκτελεστικά, για να μην πω ότι τα δικαστικά όργανα που ελέγχονται από τον Ράμα έχουν αποδεχθεί ως αποδεικτικό στοιχείο όσα δεν γίνονται δεκτά ως αποδεικτικά στοιχεία σε ποινικές διαδικασίες. Ο Έντι Ράμα λοιπόν τον εμποδίζει. Η Ελλάδα δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από την εφαρμογή των νόμων της χώρας. Μπλοκάρει (ο Ράμα) μόνο για μαφιόζικους σκοπούς. Είναι τρελαμένος με τα εδάφη στη Χιμάρα» - είπε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου