Βασικός μάρτυρας κατηγορίας υπόθεσης Μπελέρη: «Πληρώθηκα από την αστυνομία»

Βασικός μάρτυρας κατηγορίας υπόθεσης Μπελέρη: «Πληρώθηκα από την αστυνομία»

Παρουσιάζουμε αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση Μπελέρη - Κοκαβέση, Αρσέν Ράμα στο δικαστήριο του SPAK. Απαντώντας σε ερώτηση των δικηγόρων, ο ίδιος επιβεβαίωσε τα όσα είχε αποκαλύψει προ ημερών ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα σχετικά με την υπόθεση και πληρωμή του μάρτυρα από τα μυστικά κονδύλια της κρατικής αστυνομίας.

Όπως προκύπτει από την εξέταση του μάρτυρα και το ηχητικό, αφού ολοκλήρωσε την «δουλειά» έλαβε χρηματικό ποσό από την αστυνομία, χωρίς όμως να θυμάται το ακριβές ποσό. Ενώ τόνισε αρκετές φορές πως τα έλαβε στο τέλος και όχι στην αρχή, αυτό δεν σημαίνει πως δεν γνώριζε πως θα λάβει αμοιβή όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με την αστυνομία.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί τρανή απόδειξη πως ο μάρτυρας δεν μπήκε στην υπόθεση αυτοβούλως δρώντας ως καλός Σαμαρείτης, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, αλλά κάποιος του έταξε χρήματα σε περίπτωση που θα έφερνε εις πέρας την αποστολή.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης, παραμένει 6 μήνες φυλακή με ανύπαρκτα στοιχεία εναντίον του και όσο προχωράει η δίκη, οι ενορχηστρωτές αυτού του χυδαίου σχεδίου ξεγυμνώνονται όλο και περισσότερο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου