Μπερίσα: «Μια αδιανόητη μάχη για να πάρει ο Ράμα το χρίσμα του δημάρχου από τον Μπελέρη»

Μπερίσα: «Μια αδιανόητη μάχη για να πάρει ο Ράμα το χρίσμα του δημάρχου από τον Μπελέρη»

Σε μια χώρα που ισχυρίζεται ότι σέβεται τους νόμους, όποιος δεν έχει καταδικαστεί είναι αθώος.

Στη σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της 14ης Μαΐου, αναφέρθηκε ξανά ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης με στελέχη του δημοκρατικού κόμματος, ο Μπερίσα είπε ότι ο Μπελέρης φυλακίστηκε ενώ δειπνούσε και σύμφωνα με τον ίδιο, η κατηγορία ότι πιάστηκε επ' αυτοφώρω να μοιράζει χρήματα είναι δεν στέκει.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι εκτυλίσσεται μια μάχη δίχως προηγούμενο για να πάρουν το αξίωμα του δημάρχου από τον Μπελέρη.

«Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην υπόθεση Μπελέρη. Μια αδιανόητη μάχη για να του πάρουν το χρίσμα. Τον βάζει στη φυλακή τα μεσάνυχτα ενώ έτρωγε, εξαπατά και λέει ότι τον έπιασαν τη στιγμή που μοίραζε χρήματα, την στιγμή που δεν είχε ούτε 50 λεκ στην τσέπη του.

Δεν του επιτρέπει να ορκιστεί, τη στιγμή που οι νόμοι της χώρας δεν τον εμποδίζουν, γιατί σε μια χώρα που ισχυρίζεται ότι σέβεται τους νόμους, όποιος δεν έχει καταδικαστεί είναι αθώος. Αυτό άλλωστε έχει ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν ισχύει για την περίπτωση του Μπελέρη.

Μεγάλη μάχη λοιπόν και από τις τέσσερις πλευρές για ένα χρίσμα. Το έφερα εδώ ως παράδειγμα ώστε να καταλάβετε τι μπορεί να κάνει ο Έντι Ράμα για ένα χρίσμα.

Αν ο Μπελέρης έχει αγοράσει ψήφους, τότε να τον πάτε να ορκιστεί, όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις και μετά καταδικάστε τον. Θέλουν όμως να χάσει το αξίωμά του τάχα εξαιτίας της ορκωμοσίας», δήλωσε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου