Ράμα: Οι μειονοτικοί «βυζαίνουν» από δυο μάνες (βίντεο)

Ράμα: Οι μειονοτικοί «βυζαίνουν» από δυο μάνες (βίντεο)

Χυδαιότητες κατά της ελληνικής μειονότητας ξεστόμισε για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα. Στα πλαίσια του τουρ που πραγματοποιεί στους δήμους όπου κέρδισε το κόμμα του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, πέρασε και από το Αργυρόκαστρο και τους Αγίους Σαράντα. Στο Αργυρόκαστρο είχε στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τον δήμαρχο Δρόπολης Δημήτρη Τόλη και στους Αγίους Σαράντα τον δήμαρχο Φοινικαίων Ρωμαίο Τσάκουλη με τον βουλευτή Νίκο Κούρη.

Παρόλο που οι ομιλίες του ήταν σε πιο ήπιους τόνους συγκριτικά με αυτές που έκανε προεκλογικά, δεν δίστασε να αναφερθεί με χυδαίο τρόπο στην ελληνική μειονότητα, λέγοντας πως οι μειονοτικοί πίνουν (θηλάζουν) από δύο μάνες καθώς και πως στην Ελλάδα είναι δεξιοί και στην Αλβανία αριστεροί. Κοινώς τους αποκάλεσε συμφεροντολόγους, αλλά το αυτί κανενός δεν ίδρωσε και οι παριστάμενοι μειονοτικοί χειροκρότησαν διασκεδάζοντάς το.

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως αν η εικόνα που ο Ράμα έχει αποκομίσει προκύπτει από τους Έλληνες μειονοτικούς με τους οποίους συνεργάζεται και συναναστρέφεται, ίσως να μην έχει και άδικο.

Παρόμοια υπονοούμενα ξεστόμισε στην προεκλογική του ομιλία στη Χιμάρα. Του βαστάει να έρθει τώρα να μας πει αυτά που λέει στους άλλους;

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου