Λεωνίδας Παππάς: Tο πολιτικό κατεστημένο του τόπου θέλει επιστήμονες και ανθρώπους του πνεύματος στο περιθώριο

Λεωνίδας Παππάς: Tο πολιτικό κατεστημένο του τόπου θέλει επιστήμονες και ανθρώπους του πνεύματος στο περιθώριο

Έντονη η κινητοποίηση του υποψηφίου Λεωνίδα Παππά, για το χρίσμα του δημάρχου Δήμου Φοινικαίων. Συναντήσεις με κατοίκους των κοινοτήτων, με επιχειρηματικούς και πολιτιστικούς φορείς, ακόμα και με μεμονωμένα άτομα. Συναντήσεις με τους δικούς του ψηφοφόρους στον ελλαδικό χώρο, με συνεντεύξεις στα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Σκοπός, να προβάλει το δικό του πρόγραμμα, τους δικούς του στόχους, για έναν δήμο αξιοπρεπή κι αναβαθμισμένο, για έναν δήμο με άλλο πρόσωπο.

Η πρόσφατη συνάντηση με αξιόλογες προσωπικότητες του χώρου μας, όλων των ειδικοτήτων: στον οικονομικό και γεωργικό τομέα, στον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό, στον υγειονομικό και τουριστικό…,σηματοδοτήθηκε ως μια συνάντηση εποικοδομητική, με απόψεις και προτάσεις, αναβαθμίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο και το ίδιο το πρόγραμμά του, τους στόχους του και τον τρόπο κινήσεώς του.

Ειπώθηκε πως ο Δήμος Φοινικαίων, ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στη χώρα, ένας δήμος με εκατό χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, εκατόν πενήντα χιλιάδες στρέμματα λιβαδικής έκτασης, με άφθονα νερά, με διάσπαρτους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία λατρείας, με τον εξαίρετο χώρο για αποδράσεις και τουρισμό, μπορεί να μετατραπεί σε πόλο έλξης και για τους δικούς μας, με τις ευνοϊκές συνθήκες και τους χώρους εργασίας. Και ο κυριότερος παράγοντας για την υλοποίησή τους είναι ο ικανός, ο άνθρωπος με οράματα και πρωτοβουλίες, ο δήμαρχος που δεν θα γίνει δουλοπάροικος της Κυβέρνησης και των Αρχών, αλλά ο επιμένων, ο διεκδικητής. Κι αυτά τα προσόντα τα έχει ο παρών υποψήφιος.

Την αναβάθμιση του δήμου με τα απαιτούμενα γραφεία και διευθύνσεις που θα εξυπηρετήσουν τους δημότες και θα συμβάλλουν στον εξωραϊσμό του, όπως η εξασφάλιση γραφείου υποθηκοφυλακείου, που δώσει λύση στο τεράστιο περιουσιακό πρόβλημα, κατάστημα τράπεζας, εξωραϊσμός των σχολικών και υγειονομικών κέντρων, να βρει ο κατάλληλος, ο ειδικός, τη θέση εργασίας στο δήμο και όχι η θέση εργασίας στον ακατάλληλο, μερικά από τις προτάσεις που ειπώθηκαν και που ο υποψήφιος δήμαρχος Λεωνίδας Παππάς συμφώνησε, προσθέτοντας ακόμη πως και η στενή συνεργασία και η άμεση πιο κοντινή επαφή, διαμέσου μιας νέας οδού, μεταξύ των δυο δήμων του βορειοηπειρωτικού χώρου, θα συμβάλλουν στην ενότητα, στην αναβάθμιση, στην προκοπή όλου του χώρου.

Βαγγέλης Παπαχρήστος

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου