Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Η οικογένεια του τέλεσε μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Πάνου Νάτση και οι δικοί του άνθρωποι βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν την μνήμη του.

Ο γνωστός ηθοποιός στις 29 Ιανουαρίου 2022 έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο με τη μηχανή του.

Ένα χρόνο μετά και οι δικοί του άνθρωποι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν στον άδικο χαμό του. Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Πάνου Νάτση, μαζί με φίλους και ελάχιστους συγγενείς βρέθηκαν στο Νεκροταφείο στο Σχιστό για το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του.

Εκεί και η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου η οποία όλους αυτούς τους 12 μήνες από την απώλειά του, δε έπαψε να αναφέρει στον Πάνο Νάτση, μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις, αλλά και δηλώσεις για την περίοδο που έζησε στο πλευρό του μέχρι την στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς και ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος συνεργαζόταν μέχρι και τελευταία στιγμή με τον Πάνο Νάτση στην ίδια θεατρική παράσταση.

Νεκρός σε τροχαίο ο Χιμαραίος ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Σε ηλικία μόλις 31 ετών έχασε την ζωή του ο γνωστός ηθοποιός με καταγωγή από την Χιμάρα Πάνος Νάτσης, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Το θανατηφόρο...

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου