Έχασε την μάχη με τον COVID-19 ο Κώστας Γκρίλος

Έχασε την μάχη με τον COVID-19 ο Κώστας Γκρίλος

Ο γνωστός αθλητικογράφος με καταγωγή από την Χιμάρα, Κώστας Γκρίλος, απεβίωσε σήμερα μετά από μακρά μάχη με τον COVID-19. Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στην Τουρκία για πιο εξειδικευμένη θεραπεία, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Κώστας διακομίσθηκε στην Τουρκία στις 12 Αυγούστου και από τις 27 του ίδιου μήνα βρίσκονταν διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πατέρας του ήταν ο γνωστός συγγραφέας Οδυσσέας Γκρίλος από το Βούνο και μητέρα του η Ευαγγελία Βείζη ιατρός από την Χιμάρα, κόρη του Γιώργη Βεΐζη. Ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Χιμάρα την οποία ο ιδιος λάτρευε και ήταν διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του.

Για την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, τοποθετήθηκαν δημόσια ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα αλλά και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα.

«Αντίο Κώστα! Ένας φίλος από την παιδική ηλικία, τότε μια αγαπημένη φωνή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων για χρόνια, ένας φίλαθλος και ένας άνθρωπος γεμάτος θετική ενέργεια... Έχασε τη ζωή του στην μάχη με τον καταραμένο ιό»

Έντι Ράμα

«Δυστυχώς ο γνωστός αθλητικός σχολιαστής, Κώστα Γκρίλο, έχασε τη μάχη με τον COVID-19. Μια θλιβερή είδηση για τους λάτρεις του αθλητισμού που χάρη στη φωνή και τον επαγγελματισμό του γνώρισαν τα συναισθήματα του πράσινου γηπέδου. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους!»

Λουλζίμ Μπάσα

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου