Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή στην γιορτή μπύρας της Κορυτσάς

Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή στην γιορτή μπύρας της Κορυτσάς

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την Γιορτή της Μπύρας η οποία θα διεξαχθεί στα μέσα Αυγούστου στην Κορυτσά. Στο πενθήμερο φεστιβάλ εμφανίζονται Αλβανοί αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες. Το 2022 άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Φέτος, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η 19η και η 20η Αυγούστου θα έχουν ελληνικό άρωμα καθώς θα εμφανιστούν διαδοχικά η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή.

Δεν λείπουν και άλλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι La Bouche οι οποίοι μεσουρανούσαν τη δεκαετία του 90 αλλά και το αμερικανικό γκρούπ No Mercy.

Η γιορτή της μπύρας στην Κορυτσά είναι το μεγαλύτερο εορταστικό γεγονός στην Αλβανία. πάνω από 100.000 άτομα επισκέπτονται το φεστιβάλ μπύρας στις 5 βραδιές της διοργάνωσής του. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν εγχώριες και ξένες ζυθοποιίες.

Η Γιορτή Μπύρας στην Κορυτσά ξεκινησε το 2007, με πρωτοβουλία του Δήμου Κορυτσάς. Το φεστιβάλ έχει τιμηθεί με το Βραβείο Τουρισμού από το Υπουργείο Πολιτισμού το 2010, λόγω της επιρροής που είχε στην αύξηση του αριθμού των τουριστών στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου