Παρουσία ελληνικής συμμετοχής στα K23 και K20 άρσης βαρών που θα διεξαχθούν στο Δυρράχιο

Παρουσία ελληνικής συμμετοχής στα K23 και K20 άρσης βαρών που θα διεξαχθούν στο Δυρράχιο

Στις λίστες συμμετοχής για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ23 και Κ20 της άρσης βαρών που θα γίνει στο Δυρράχιο της Αλβανίας (15-25 Οκτωβρίου) υπάρχει ελληνική παρουσία.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας, στις 5 Σεπτεμβρίου, μίλησε ανοιχτά στο Inside The Games εναντίον του προέδρου της αλβανικής ομοσπονδίας, Ελέζ Γκιότζα, τονίζοντας ότι η ΕΟΑΒ θα πάει τον Αλβανό πρόεδρο στα δικαστήρια, ενώ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα αγωνιστεί στις δύο επερχόμενες διοργανώσεις στην Αλβανία, (μια ηπειρωτική K20/K23 και η άλλη παγκόσμια Κ23), γιατί «κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής με αυτήν την ηγεσία του». Παρόλα αυτά, ενάμιση σχεδόν μήνα αργότερα, στις 16 Οκτωβρίου, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άρσης βαρών γνωστοποίησε τις λίστες συμμετοχής των νεαρών αθλητών, με την Ελλάδα να βρίσκεται εντός λίστας με δέκα αθλητές.

Μέσα στην αποστολή βρίσκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ17, Κωνσταντίνος Λαμπρίδης, καθώς κι οι Γιάννης Κλιάμπας, Θανάσης Αγγελής, Εμμανουήλ Δαμουλάκης, Κώστας Κλοθάκης και Γιάννης Καρυπίδης στους νέους. Στις κορασίδες η αποστολή συμπεριλαμβάνει τις Αθηνά Παπουτσάκη, Ελένη Πασσά, Μαρία Δήμητρα Μυρίλλα και την Ελένη Αντωνιάδου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου