Ένωση Χειμαρριωτών: Στις 14 Μαΐου η Χιμάρα αλλάζει δήμαρχο, ανανεώνουμε τις ταυτότητες για να ψηφίσουμε

Ένωση Χειμαρριωτών: Στις 14 Μαΐου η Χιμάρα αλλάζει δήμαρχο, ανανεώνουμε τις ταυτότητες για να ψηφίσουμε

Ανακοίνωση

Θέμα: Ανανεώνουμε τις ταυτότητες μας για να συμβάλλουμε στην αλλαγή της 14ης Μαΐου

Αγαπητοί συμπατριώτες,

στις 14 Μαΐου η Χιμάρα αλλάζει δήμαρχο. Η αλλαγή αυτή απαιτεί την συμμετοχή και την ψήφο όλων μας. Για να μπορέσουμε να ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές, είναι υποχρεωτικό να έχουμε στην κατοχή μας αλβανική ταυτότητα ή αλβανικό διαβατήριο σε ισχύ.

Καλούμε όσους δεν διαθέτουν ένα από τα δύο παραπάνω έγγραφα σε ισχύ, να φροντίσουν για την έκδοση ή ανανέωση της ταυτότητάς τους, κατά τις ημέρες που θα βρεθούν στην Χιμάρα για να γιορτάσουν τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Η διαδικασία της αίτησης είναι απλή και δεν έχει ιδιαίτερο κόστος.

Όσοι ακόμη δεν σκοπεύουν να μεταβούν στην Χιμάρα για το Πάσχα τους υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση/ανανέωση της αλβανικής ταυτότητας είναι ένα επιπλέον κίνητρο και τους προτρέπουμε να το κάνουν. Όλες οι ψήφοι είναι απαραίτητες ώστε ο καθένας μας προσωπικά να υπογράψει την αλλαγή στην Χιμάρα και η νίκη να είναι νίκη όλων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης της ταυτότητας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πολιτικό γραφείο του Φρέντη Μπελέρη στην Χιμάρα 00355 692792490 ή την Αθήνα 0030 6983307374.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες μας
καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Ένωση Χειμαρριωτών «Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ»
13 Απριλίου 2023

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου