Χωρίζουν οι δρόμοι Κίτσου - Ράμα

Χωρίζουν οι δρόμοι Κίτσου - Ράμα

Και εκεί που όλοι νομίζαμε πως θα δούμε εμφύλια σύρραξη μεταξύ Κίτσου και Καλυβιώτη για το ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο Ράμα κάνει την έκπληξη και και στο παρά πέντε ορίζει τον Τσακουλη.

Όταν πριν ένα μήνα ο πρόεδρος του MEGA και δήμαρχος Φοινικαιων αποφάσισε να διεξάγει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του υποψηφίου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να προβλέψει τι θα επακολουθούσε. Η αναμέτρηση ανέδειξε νικητή τον Καλυβιώτη, δεύτερο τον Κίτσο και τρίτο τον Τσάκουλη. Στη συνέχεια ο Κίτσος άνοιξε μέτωπο με τον Καλυβιώτη και με επιχείρησε να ακυρώσει το αποτέλεσμα διοργανώνοντας δεύτερο γύρο ενω ταυτόχρονα έβγαλε τον Τσάκουλη από το κάδρο.

Εκεί λοιπόν που ο Κίτσος περίμενε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Ράμα και να του δώσει το χρίσμα, μπαίνει σφήνα ο τρίτος Τσάκουλης και στέλνει τον Κίτσο στο σπίτι του.

Παρόλο που η πλευρά Κίτσου θεωρεί πως οι εσωκομματικές εκλογές του στοίχησαν και ανάγκασαν το Ράμα να επιλέξει τον Τσάκουλη, αρκετοί θεωρούν πως ο κυριότερος λόγος της επιλογής Ράμα ήταν η στάση του Κίτσου στο περιστατικό με την επίσκεψη του Αλβανού ΠτΔ και την ελληνική σημαία. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον κλέφτη και με τον αστυνόμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ράμα επιδιώκει ο Τσάκουλης να διατηρήσει την ταμπέλα του υποψηφίου από το κόμμα MEGA σε συνεργασία με το Σοσιαλιστικό και αυτό προφανώς ώστε αύριο να έχει το άλλοθι πως συνεργάζεται με μειονοτικό κόμμα. Το ερώτημα είναι εάν ο Κίτσος θα συναινέσει.

Ποιόν θα ψηφίσετε για δήμαρχο Φοινικαίων;
  • Ψήφοι: (0%)
  • Ψήφοι: (0%)
  • Ψήφοι: (0%)
Icon loading polling
Σύνολο ψήφων:
Πρώτη ψήφος:
Τελευταία ψήφος:

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου


", "author": { "@type": "Person", "name": "Newsroom", "image": "https://www.himara.gr/images/easyblog_avatar/69_news-avatar.png" }}